Search
Search
Previous slide
Next slide

Pažljivo odabrana ponuda

Nudimo Vam širok asortiman proizvoda koji zadovoljavaju potrebe različitih sektora, uključujući boje i lakove, sitni molerski alat, pur pene, silikone, termoizolacioni materijal (Demit Fasada), nijanse fug masa, lepila za pločice, proizvode za keramičare, molere, fasadere i gipsare, stiropor raznih debljina i dimenzija, izolaciju i dekoraciju spoljašnjih i unutrašnjih zidova, kompjutersko toniranje u preko 3500 nijansi unutrašnje farbe i preko 650 nijansi spoljašnje farbe i dekorativne fasade, aditive za maltere i betone, proizvode za suvu gradnju, laminat podove, dekorativne plafonske obloge, ukrasne lajsne za eksterijere i enterijere, HTZ opremu za zaštitu na radu, vijčanu robu, poliuretanske i akrilne boje i lakove za zaštitu u enterijeru i eksterijeru, industrijske boje i lakove, program za stolare sa naglaskom na profesionalne lepkove i voskove za drvo, papirne, tekstilne, PVC i samolepljive tapete, kao i absorbere suvišne vlage i dopune za rešavanje vlage u domovima.

Uz izuzetnu pažnju na kvalitet, nudimo povoljne uslove kako maloprodajnim objektima, tako i majstorima i izvođačima. Posetite nas i pronađite sve što vam je potrebno za vaše projekte.

Brza dostava

Sva roba poručena na sajtu je u proseku od 24h kod Vas.

Savetovanje

Naši zaposleni sa iskustvom su spremni da daju odgovore na sva Vaša pitanja.

Mix centar

Kompjutersko toniranje preko 3500 nijansi po Vašoj želji.

Veleprodaja

Konstantno širimo mrežu distributera i zastupnika.

O nama

Unesite ovde tekst naslova

Osnovani smo 2006. godine u Bačkoj Topoli, i sastojimo se od veleprodaje i dva maloprodajna objekta.

Ono što nudimo našim klijentima, jeste širok asortiman materijala za gradnju, izolaciju, krečenje i farbanje. Takođe, u ponudi imamo i kompjutersko toniranje u preko 3500 nijansi unutrašnje farbe, kao i preko 650 nijansi spoljašnje farbe i dekorativne fasade.

Pažljivo odabran asortiman

Sa pažljivo odabranim asortimanom proizvoda, obezbeđujemo izbor koji zadovoljava sve potrebe naših kupaca, uz garantovanu pouzdanost i kvalitet.

Konstantan razvoj

Naša posvećenost konstantnom razvoju asortimana omogućava nam da stalno unapređujemo ponudu proizvoda, prateći potrebe i zahteve naših kupaca, kako bismo im pružili najbolje moguće iskustvo i podršku u njihovim projektima.

18 godina sa vama

U proteklih 18 godina, zajedno smo izgradili čvrsto partnerstvo sa našim kupcima, pružajući im pouzdan asortiman građevinskih materijala, boja i lakova koji im je pomogao da ostvare svoje projekte sa sigurnošću i uspehom.

Hiljade zadovoljnih kupaca

Naša dugogodišnja tradicija zadovoljstva kupaca svedoči o našem posvećenom pristupu i pouzdanom asortimanu proizvoda, čime svaki kupac može biti siguran da će pronaći sve što im je potrebno za uspešan završetak svog projekta.