Search
Search

Gramen – fortis

1.100 RSD

Inovativna Izodeko Gramen – Fortis unutrašnja zidna obloga predstavlja savršen spoj izolacionih svojstava, dekorativnog dizajna i ekološke održivosti. U formi tečne tekstilne tapete, ova obloga donosi unikatan izgled i dodatnu dimenziju estetike vašem prostoru.

Želite li unaprediti izolaciju vaših zidova dok istovremeno dodajete toplinu i karakter prostoru, Izodeko je pravo rešenje. Njena izolaciona svojstva pomažu u održavanju optimalne temperature prostorije, štedeći energiju i omogućavajući ugodniji ambijent tokom svih godišnjih doba.

Nadalje, dekorativne mogućnosti Izodeka su neograničene. Sa širokim spektrom boja i tekstura, ova obloga omogućava personalizaciju prostora prema vašim željama i potrebama. Bilo da se odlučite za klasičan izgled ili nešto modernije i avangardnije, Izodeko će ispuniti vaše estetske ambicije.

Ne samo da je lepa, već je i ekološki prihvatljiva opcija. Izrađena od materijala koji su prijateljski prema životnoj sredini, Izodeko podržava vašu odluku da živite u harmoniji sa prirodom.

Uz Izodeko, vaši zidovi postaju više od običnih pregrada – postaju izjava stila, udobnosti i ekološke odgovornosti.

Podeli:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Dostupni načini plaćanja:

1. Plaćanje skeniranjem QR koda
Nakon što završite porudžbinu, dobićete detalje na završnom ekranu i na email. Uplatu možete izvršiti koristeći „IPS plati“ opciju, a skeniranjem QR koda Narodne banke Srbije, ili plaćanje putem automatski generisane uplatnice.

2. Plaćanje karticom prilikom preuzimanja u radnji
Ako preferirate da robu platite karticom prilikom preuzimanja u našoj radnji, to je takođe moguće! Jednostavno odaberite opciju „Plaćanje karticom pri preuzimanju“ prilikom finalizacije kupovine.

3. Uskoro dostupno: Plaćanje karticom na sajtu

Uskoro ćemo omogućiti opciju plaćanja karticom direktno na našem sajtu. To će Vam pružiti još veću fleksibilnost prilikom kupovine. Ostanite sa nama i pratite naše najnovije ažuriranje kako biste iskoristili ovu dodatnu mogućnost.

Dostava

Svu poručenu robu šaljemo kurirskom službom Postexpress po njihovom cenovniku.

Za porudžbine do 14h isporuka je sledeći radni dan bilo gde u Srbiji.

Ukoliko ste odabrali uplatu na račun, roba se šalje kada uplata bude proknjižena.

Preuzimanje u radnji

Uveli smo opciju rezervisanja za sve naše proizvode. Kada rezervišete proizvod, on Vas čeka u radnji dva dana od momenta rezervisanja.

PRIPREMA PODLOGE:
Zid na koji se nanosi Izodeko, treba pripremiti na odgovarajući način, jer dobro pripremljena podloga garantuje pun efekat tapete, što znači da posle nanošenja tapete neće izbiti fleke iz zida.
A) Kod čistih zidova Izodeko se može naneti direktno na površinu, bez pripreme iste.
B) U večini slučajeva pre nanošenja Izodeko-a, potrebno je pripremiti zid sa odgovarajućom podlogom, u zavisnosti od stepena uprljanosti.

NANOŠENJE TAPETE:
Izodeko se meša sa vodom i to 7- 7.5 litara vode na jednu kesu (koja pokriva do 4 m2), dobro se pomeša rukom i ostavi se oko 15 minuta da odstoji. Nakon tog vremena, materijal se ponovo promeša da bi se sva vlakna stopila, i da se dobije ravnomerno vlažna smeša koja ima kašastu konzistenciju bez grudvica.
Izodeko se nanosi valjkom (koji možete uzeti kod nas), gletericom, ili sa specijalnim pištoljem.
U slučaju nanošenja tapete valjkom, isti se rukom stavi na zid, a valjkom se razvije u tanak sloj debljine od oko 1 mm.
Vreme sušenja je 24-48 h, u zavisnosti od temperature i provetravanja.

VAŽNO:
1. Kvalitetno pripremljena podloga garantuje pun efekat tapete.
2. Uzeti dovoljnu količinu materijala za datu prostoriju, jer naknadnim naručivanjem, može doći do male razlike u nijansi.
3. Korišćenje Izodeko-a ne preporučujemo u vlažnim prostorijama (kupatila) i na vlažnim zidovima.
4. Ne treba žuriti sa nanošenjem jer smeša ostaje sveža i vlažna nekoliko dana.

Gramen – fortis
1.100 RSD